Carrefour opent nieuwe Express franchisewinkel in Oostkamp

Geplaatst door: Franchising Belgium

Carrefour opende op woensdag 22 november een nieuwe Expressfranchisewinkel in Oostkamp, volgens het laatste winkelconcept, met een assortiment en diensten die volledig zijn aangepast aan de nieuwe levensstijl en de specifieke verwachtingen van de buurtklanten. Het is de eerstefranchisewinkel van Carrefour in Oostkamp.

Slimme inrichting en gezellige sfeer

De nieuwe Express franchisewinkel in Oostkamp wordt uitgebaat doorfranchisenemer Rosaline Pieters heeft een oppervlakte van 273 m² waarin de klant snel en makkelijk zijn weg terugvindt. Elke afdeling heeft zijn eigen identiteit, voor een duidelijke leesbaarheid. De klant vindt overal kleine tips en suggesties. Dankzij de lage meubelen krijgt men een panoramisch overzicht over de hele winkel en de brede gangen zorgen voor een optimaal winkelcomfort. De communicatie van Express is kort, eenvoudig en direct.

Gevarieerd en kwalitatief assortiment

De mandjes met groenten en fruit worden extra in de kijker geplaatst dankzij een stijlvol meubel. Klanten kunnen er ook terecht voor verse croissants, koffiekoeken, krokante stokbroden en warme broden, die ter plaatse worden gebakken.

Er is een uitgebreide afdeling Bio&Gezondheid, oa. met glutenvrije producten, om de lokale verwachtingen van de klant te beantwoorden. In degin & cocktailcorner vindt de klant een mooie selectie trendy dranken.

 Ter plaatse consumeren
De Express van de nieuwste generatie verwent de klant met diensten ‘op maat’. In een hoekje voorzien van gratis wifi en stopcontacten om je tablet en smartphone op te laden, kan de klant zijn ontbijt nemen, een vers sinaasappelsapje drinken, een lunchpauze nemen terwijl hij een tijdschrift of een boek leest. Naast de traditionele fruitpers, zal hij er ook een koffieapparaat vinden, een verse soepbar, een microgolfoven en eenbibliotheek om gratis boeken te ruilen.

 Voor meer informatie over het franchiseconcept van Express klik hier.