Carrefour opent franchisewinkel in voormalige Tecno in Wechelderzande

Geplaatst door: Franchising Belgium

Deze week opende een nieuwe Carrefour Express franchisewinkel zijn deuren in het Kempense Wechelderzande. In het pand was voordien een Tecno-winkel gevestigd. Carrefour plant dit jaar meer dan 20 Express franchisewinkels te openen.

Zoals alle Carrefour Express franchisewinkels stemt deze compleet vernieuwde buurtwinkel (met een winkeloppervlakte van 239m²) zijn aanbod perfect af op de verwachtingen van de klanten uit  Wechelderzande.

Consumptiemomenten

Omdat we op de verschillende momenten van de dag anders eten, is de ruimte-indeling van de winkel georganiseerd in functie van die “consumptiemomenten”.

Naast het complete basisassortiment stelt de franchisewinkel ook verschillende faciliteiten voor zoals een fruitpers, gebraden kip aan het spit, een koffiecorner, de verkoop van iTunes & telefoonkaarten, kaartjes van De Lijn. Vanaf 1 maart verkoopt de winkel ook kranten en vuilniszakken. Met dat laatste nemen de partner-franchisenemers ook volledig de rol op van buurtwinkel, want voor dat laatste horen de inwoners van Wechelderzande nu nog naar Lille.

De Express heeft een winkeloppervlakte van 239 m² en wordt uitgebaat door franchisenemers Lesley en Geert Heylen. De winkel telt ook 3 personeelsleden, die samen de ruime openingsuren voor de klanten verzekeren.

Voor meer informatie over het franchiseconcept van Carrefour Express klik hier.