Carrefour opent een nieuwe franchise Express in Dendermonde

Geplaatst door: Franchising Belgium

Aan de Oude Vest 32 in Dendermonde, opent vandaag een nieuwe Carrefour express zijn deuren. Deze buurtwinkel met een oppervlakte van 260 m² heeft verschillende missies.

Omdat we op elk moment van de dag verschillende dingen eten is de ruimte-indeling van de winkel georganiseerd in functie van die “consumptiemomenten”. Je vindt er alles voor een volwaardig ontbijt. Alle producten zijn “supervers en hapklaar”. Wat verder, die van de zoete tussendoortjes en desserts voor “elk moment”. In de afdeling kant-en-klaar maaltijden bezwijk je dan weer voor tal van makkelijke maaltijdtips… Het accent ligt op gezonde en verse voeding met een fruitpers, groenten en fruit, slaatjes, …

Zoals in alle expresswinkels vind je in de nieuwe winkel uiteraard ook een

basisassortiment voor dagelijkse boodschappen (afdeling verse beenhouwerij & gevogelte, vis, charcuterie, kaas, yoghurt, verse groenten en fruit, sauzen en specerijen, droge voeding, dranken, babyverzorging, schoonmaakproducten & wasmiddelen, parfumerie, afdeling dieren, tabak …).

De winkel wordt uitgebaat door gemotiverde franchisenemers Erik en Maxime Moonen, die vader en zoon zijn.

De winkel is open van maandag tot vrijdag van 7u. tot 20u. Op zaterdag van 7u. tot 19u. en op zon- en feestdagen van 7u tot 18u.