Carrefour opent een nieuwe Express franchisewinkel in Ukkel

Geplaatst door: Franchising Belgium

Na de opening van 2 franchisewinkels in Ukkel, in de eerste helfst van 2016, opent Carrefour Belgium vandaag nog een nieuwe Carrefour Express in de Sint-Jobplein in Ukkel.

Zoals alle Carrefour Express-winkels stemt deze nieuwe franchisewinkel, aan de Sint-Jobplein 31 in Ukkel, zijn aanbod perfect af op de verwachtingen van ‘on the go’ klanten en van de bewoners uit deze buurt in het Zuiden van Brussel.

Voor elk moment van de dag wordt er een gebruiksklare maaltijdoplossing voorgesteld: broodjes, bereide maaltijden, snacks, fruit … maar ook vlees, gevogelte, vis en verse groenten voor het avondeten.

Bovendien vind je er een brede waaier aan basisproducten en alle onmisbare producten op het vlak van droge voeding en drogisterij. Daarvoor kan je kiezen tussen het Carrefourmerk en de nationale merken.

Carrefour Express
De naam Carrefour Express zegt het al. In deze franchisewinkel is alles in het werk gesteld opdat de klant zijn boodschappen gemakkelijk, snel en in een ruime en aangename omgeving kan doen.
De Express Sint-Job, die door Franchisenemer Nora El Hamouchi wordt uitgebaat, biedt ook andere diensten aan: versgeperst sinaasappelsap, ter plaatse gebakken bakkersproducten, kip aan het spit en verkoop van iTunes- & telefoonkaarten en niet te vergeten een assortiment van bloemen.
De franchisewinkel heeft een winkeloppervlakte van 150 m² en klanten kunnen er dankzij de 2 kassa’s snel en vlot betalen. Alle klassieke betaalmiddelen zijn aanvaard (Bancontact, Mastercard, Visa, American Express, elektronische cheques… ook met NFC-technologies). Met bus en tram in de omgeving is de winkel goed bereikbaar.

Maximale beschikbaarheid
De grote flexibiliteit is een van de sterke punten van Carrefour Express: het gaat eerst en vooral om een franchisewinkel met ruime openingsuren. Hier past Carrefour Express Sint-Job zich ook aan de vraag van de bewoners van de wijk aan.

Zo kunnen de klanten op Carrefour Express in de week, ’s avonds, op zondag rekenen. Dit voor een last minute aankoop, wanneer ze een onvoorzien etentje improviseren, een geschenkje of bloemen willen geven…

Naast zijn brede assortiment (voeding en niet-voeding) zijn de ruime openingsuren dus een extra troef van deze winkel.

Voor meer informatie over Carrefour Express en zijn franchise klik hier.