Carrefour opent een franchisewinkel in City Dox te Anderlecht

Geplaatst door: Franchising Belgium

Gisteren, op 27 december opende er een nieuwe franchisewinkel City Dox te Anderlecht, gaat Carrefour België verder op haar elan van expansie van de buurtwinkels. De winkel bevindt zich in een splinternieuw complex, gelegen aan de Industrielaan te Anderlecht, in een wijk in volle ontwikkeling vlakbij het kanaal van Willebroek. In het gebouw zijn ondermeer kantoren ondergebracht, evenals ‘La Petite Ile’, een residentie met serviceflats en een woonzorgcentrum. Deze franchisewinkel staat onder leiding van franchisenemer Philippe Colpan.

Gezonde en heerlijke maaltijdoplossingen op maat
Op een ruime en aangename verkoopsoppervlakte van 280 m², vindt de klant er een verrassende en uitgebreide keuze aan maaltijdoplossingen in een moderne en fijne omgeving. De gehaaste bedienden, die in de kantoren in het gebouw werken, vinden er ook een ruime keuze bereide gerechten. Bovendien kan men de bereide schotel opwarmen in de aanwezige microgolfoven en ter plaatse eten aan een van de beschikbare hoge tafeltjes. De bewoners van de residentie of van het woonzorgcentrum zullen ongetwijfeld ook hun meer klassieke assortiment vinden.

De betaling verloopt vlot aan een van de 3 aanwezige kassa’s en, behalve met alle klassieke betaalmiddelen, kan men er ook zijn boodschappen contactloos afrekenen o.a. via Google Pay & Apple Pay bv.

Voor meer informatie over het franchiseconcept van Carrefour Express, klik hier.