Carrefour opent drie Carrefour-Express-buurtwinkels op een week tijd!

Geplaatst door: Franchising Belgium

Met de opening van drie nieuwe winkels in Boechout, Boom en Scherpenheuvel zet Carrefour België de expansie van haar franchisewinkels voort. Carrefour gaat verder op dit elan met de ambitie om per jaar 30 winkels te openen.

De Carrefour Express te Boechout wordt beheert door franchisenemers Jonas Verraedt en Francis Claudio.

De twee andere te Boom en Scherpenheuvel worden voorlopig uitgebaat in eigen beheer door Carrefour Belgiê.

In deze winkels is alles in het werk gesteld opdat de klant zijn boodschappen gemakkelijk, snel en in een aangename en ruime omgeving kan doen. Zoals alle Carrefour Express-franchisewinkels stemmen deze nieuwe buurtwinkels, hun aanbod perfect af op de verwachtingen van de klanten. Zij stellen gebruiksklare en gezonde maaltijdoplossingen voor elk moment van de dag voor.

Deze winkels zetten het Act For Food-programma dat concrete acties voorstelt om beter te eten extra in de kijker.De pas geopende Carrefour Express-franchisewinkels bieden eveneens talrijke diensten. De ruime openingsuren zijn een extra troef van deze winkels.

Over Carrefour België:
Carrefour bekleedt een unieke positie in België dankzij haar uiteenlopende winkelformats. De ambitie van Carrefour is de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. Haar programma met concrete acties, zoals Act for Food is bedoeld om mensen de mogelijkheid te geven om beter te eten.

Het engagement van Carrefour België op het gebied van zijn sociale verantwoordelijkheid werd erkend: de retailer won de prijs ‘CSR Professional of the Year 2018?.

Dankzij de lokale verankering in bijna elke gemeente en een uniek aanbod van meer dan 10.000 lokale en meer dan 4.500 bioproducten is Carrefour België de partner van het dagelijkse leven.

Voor meer om franchisenemer te worden bij Carrefour Express, klik hier.