Carrefour opent dit jaar zijn eerste hypermarkt van de toekomst.

Geplaatst door: Franchising Belgium

Carrefour opent dit jaar zijn eerste hypermarkt van de toekomst. Waar ze deze nieuwe winkel gaan plaatsen, is momenteel echter geheim..

In deze nieuwe hypermarkten willen wil Carrefour de klant meer dan ooit centraal stellen. Het is de bedoeling om klanten, partners en medewerkers met elkaar te verbinden  op een manier dat hun passie voor te winkelen nog beter tot uiting komt.

De locatie en het uitzicht van de winkel wil Carrefour voorlopig nog niet meedelen. Wel wordt er vermeld dat  “ “de hypermarkt van de toekomst op 8 pijlers zal worden gebouwd: 1) een hypermoderne winkelervaring voor de klant; 2) een digitale aanpak; 3) de ruimste keuze aan producten; 4) innoverende diensten; 5) een soepele opstelling zodat het concept zich aan elk publiek en omgeving kan aanpassen; 6) het plezier van hedendaagse eenvoud; 7) lage prijzen en scherpe promoties en 8) een duurzame aanpak.”

Carrefour België telt vandaag bijna 750 winkels, op te splitsen in 45 hypermarkten, 438 Carrefour Markets, 263 Express-buurtwinkels en 10 Drive.be-afhaalpunten. Er werken in ons land 11.500 mensen voor de distributeur.