Carrefour nieuw lid bij de Belgische Franchise Federatie.

Geplaatst door: Franchising Belgium

De Belgische Franchise Federatie (FBF) is verheugd aan te kondigen dat Carrefour aansluit als effectief lid bij de Federatie met haar twee franchiseformules, Express en Market.

Hiermee toont Carrefour aan dat zij met de ontwikkeling van hun concepten via  franchising de Europese Deontologische Erecode navolgen en streven naar een evenwichtige win-win relatie tussen franchisegever en franchisenemer.

Alle leden van de BFF hebben deze code ondertekend en worden als een erkend franchisenetwerk aanvaard die zich ontwikkelen volgens de ethische en Authentiek franchise.

De franchisewinkels Carrefour Market zijn gespecialiseerd in verse seizoensgebonden streekproducten. Het zijn supermarkten met aantrekkelijke prijzen voor de dagelijkse inkopen in de buurt. De Carrefour Market verwelkomt alle lokale klanten en dit ook op zondagen.

De franchisewinkels Carrefour Express zijn kleine supermarkten die snelle oplossingen biedt naargelang de wensen van de klanten. Open 7 dagen op 7, Carrefour Express stelt snelle, makkelijke en gevarieerde maaltijdoplossingen voor.

Indien u meer informatie wenst over de franchiseformule Market, klik hier. Indien u meer informatie wenst over de franchiseformule Express, klik hier.