Carrefour Market in Baal opent op nieuwe locatie

Geplaatst door: Franchising Belgium

De franchisewinkel Carrefour Market in Baal opende vorige week de deuren in een gloednieuw pand aan de Baalsebaan, iets verderop dan de vorige locatie. De franchisewinkel is een stuk groter en volledig vernieuwd.

De Carrefour Market aan de Domstraat in Baal is niet meer. Begin vorig jaar werd de winkel overgenomen door franchisenemers Simon Moerenhout en Frédéric Prévot, en die wilden de zaak uitbreiden. “Het vorig pand was enerzijds verouderd en de parking aan de overkant was niet praktisch meer. Dan zijn ze samen met Carrefour op zoek gegaan naar een nieuwe locatie”, vertelt Simon. Die locatie vonden ze in een nieuwbouw slechts 400 meter verderop. “In de winkel zelf is alles nieuw”, legt de franchisenemer uit. “De winkelruimte werd ook een stuk groter en ging van 650 vierkante meter naar 815 vierkante meter.” Hetzelfde geldt voor het assortiment. “De keuze van het versassortiment werd uitgebreid en voortaan kan je ook ter plaatse gebraden kippen krijgen”, aldus Moerenhout.

Bij de nieuwe inrichting werd alvast rekening gehouden met de afstandsmaatregelen. Zo telt de winkel nu vier kassa’s, in plaats van drie. “Door corona staan mensen niet graag lang aan te schuiven. Ook de doorgangen tussen de rayons werden ruimer gemaakt.” Tot slot telt de parking nu ook drie extra parkeerplaatsen voor mindervaliden. En de werknemers, die zijn gewoon mee verhuisd.

Een groot openingsfeest komt er door corona niet, maar toch was het op de openingsdag al drukker dan verwacht. “De opkomst is groter dan we hadden durven hopen. We zijn moe, maar zeer tevreden”, besluiten de franchisenemers.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Carrefour Market, klik hier.