Carrefour Market Edegem: winkeluitbreiding en nieuw concept

Geplaatst door: Franchising Belgium

De Carrefour Market in Edegem (Molenveld) aan de Prins Boudewijnlaan opende op 16 september officieel zijn deuren voor de klanten. Zij kunnen voortaan terecht in een grotere supermarkt, aangezien de winkel met zo’n 315 m² werd uitgebreid, en een aangenaam kader gericht op winkelcomfort volgens het laatste supermarktconcept. Het assortiment werd vernieuwd en nog meer aangepast aan de behoeften van de klanten en de nieuwe consumptietrends.  

De Carrefour Market van Edegem onderging een grondige metamorfose om het winkelen sneller en aangenamer te maken. Zo werd deversmarkt groter, zijn er digitale informatieschermen en werd een logisch en handig winkelparcours uitgetekend. De winkel werd uitgerust met een nieuwe vloer, nieuwe koelmeubels en nieuwe winkelrekken. De gezellige verlichting en de zachte kleuren zorgen bovendien voor een aangename sfeer. Daarnaast blijft de ruime versmarkt het paradepaardje van de winkel, met de mooie fijnkostafdeling, de visafdeling met bediening en de verse sushibar. 
Het vernieuwde winkelconcept biedt een antwoord op de veranderende behoeften en verwachtingen van de klanten en hun consumptiegewoonten. Versheid, kwaliteit en authentiekesmaken staan voorop. Het aanbod speelt in op de trends van het moment. Zo is er een volledig nieuw assortiment superfoods: kokosolie, rauw cacaopoeder, gojibessen, tarwegraspoeder, spirulina, chlorella, chiazaad…. Deze producten klinken sommigen misschien nog wat vreemd in de oren, maar ze vinden steeds meer hun weg naar de Belgische gezinnen. 
Producten van eigen bodem en het accent op een vernieuwde versmarkt 
We geven de voorrang aan producten van bij ons. Meer dan ooit werkt Market samen met lokale producenten om het hele jaar door authentieke, lekkere en verse producten te kunnen garanderen. Zo wordt in de afdeling groenten en fruit extra aandacht geschonken aan Belgische producten, met respect voor de seizoenen. Het aanbod groenten en fruit dat in bulk verkocht wordt, werd uitgebreid. De klant kan zo op maat kiezen welke hoeveelheid hij precies nodig heeft. De prachtige versmarkt onderstreept de positionering van Market als dé versspecialist.
Respect voor de planeet
Bij de nieuwe inrichting werd ook aan het milieu gedacht. Dankzij de vernieuwde koelmeubels met deurtjes, de CO² neutrale koeling en de nieuwe ledverlichting wordt het energieverbruik met 25 % verminderd.
De vernieuwde Market (2350 m²) ligt aan de Prins Boudewijnlaan 306, 2650 Edegem. De openingsuren zijn erg ruim: de winkel is open van maandag tot zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur, op vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur.
Over Market :
Carrefour Market is de expert in versheid, in seizoensgebonden producten van bij ons en uiteraard aantrekkelijke prijzen voor onzedagelijkse aankopen in onze buurt: vers op z’n best. Met eenvernieuwd assortiment dat is aangepast aan de klantenbehoeften van vandaag, staan de Markets synoniem voor comfort en een moderne aanpak, die de vraag van de lokale consumenten beantwoordt.
De 437 Markets maken deel uit van Carrefour België, één van de grootste distributeurs in België, dat ongeveer 11.500 medewerkers tewerkstelt.