Carrefour kondigt de opening aan van 6 nieuwe Express-franchisesupermarkten nog voor het einde van december

Geplaatst door: Franchising Belgium

Twee nieuwe franchiseverkooppunten van Carrefour Express hebben reeds op 19 december 2018 hun deuren geopend, in Antwerpen en Burcht, de eerste twee van de zes Express-franchisesupermarkten die Carrefour voor de laatste twee weken van december aankondigde.

De beste manier om het jaar 2018 af te sluiten met een knaller: 2018 was goed voor maar liefst 19 nieuwe Express-buurtsupermarkten, 7 Carrefour Market-franchisewinkels, en dit voor een netwerk van in totaal bijna 300 franchiseverkooppunten van Carrefour Express, zo’n 450 Carrefour Market-supermarkten en 40 Carrefour Hypermarkten. Hiermee is Carrefour België de eerste en enige winkelketen die de klant in elke levens- en consumptiefase begeleidt.

Een nieuw Express-franchiseverkooppunt in Burcht

Franchisenemer Ali Hosseini verwelkomt zijn klanten met een glimlach in zijn gloednieuwe nieuwste generatie Express in Burcht-Zwijndrecht (Pastoor Coplaan 268/270) in het noorden van de provincie Antwerpen. Een nieuwe buurtwinkel op wandelafstand in een residentiële wijk die inspeelt op de lokale dagelijkse behoeften.

Alles werd in deze franchisewinkel in het werk gesteld opdat de klant zijn boodschappen gemakkelijk, snel en in een aangename winkelomgeving (171 m²) kan doen. De ruime openingsuren zijn een van de grote voordelen van deze franchisewinkel. De klanten zijn er tijdens de feestdagen welkom 7 dagen op 7.

Een nieuwe Express in het hartje van Antwerpen

Gelegen in het hartje van de stad aan de Kasteepleinstraat 8, voldoet deze 120 m² franchisewinkel perfect aan de behoeften van lokale bewoners, passanten en studenten van nabijgelegen scholen.

Voor franchisenemer Afzal Fayz is dit verkooppunt het tweede dat hij uitbaat, naast de Express van Deurne.

Deze nieuwste generatie Express biedt dezelfde producten en diensten als de Express in Burcht, met ook gezonde alternatieven en een brede waaier aan vlees, gevogelte, vis en verse (bio)groenten. Zo kan de klant voor al zijn voedingsbehoeftes een gezonde afwisselende keuze maken en wordt het Act For Food-programma dat concrete acties voorstelt om beter te eten extra in de kijker gezet.

Voor dag en dauw kan men al terecht in deze buurtwinkel, 7/7 geopend. Op weekdagen zijn de klanten er vanaf 7 uur al welkom en kunnen er binnenlopen tot 20uur; ideaal voor de schoolgaande jeugd in de buurt. Op vrijdag zelfs tot 21 uur. Op zon- en feestdagen is de winkel open van 8 tot 20 uur.

Voor meer informatie over de franchiseformule van Carrefour Express, klik hier.