Carrefour heropent de franchisewinkel in Meise na een totale verbouwing.

Geplaatst door: Franchising Belgium

De Express franchisewinkel in Meise biedt nieuwe diensten aan en verwelkomt zijn klanten in een zeer aangename sfeer.

Het is de eerste winkel van Mathieu Colman, de nieuwe franchisenemer, maar het runnen van een Carrefourwinkel is voor zijn familie geen onbekend terrein : zijn oom en twee neven zijn ook franchisenemers van Carrefour winkels.

De nieuwe Express van Meise, die aan de Brusselsesteenweg 58a in 1160 Meise is gelegen, is uiterst centraal en goed gelegen: op 200 meter van de plantentuin, maar ook dichtbij de kerk en het marktplein. Zoals alle Carrefour Express-winkels stemt Express Meise, zijn aanbod perfect af op de verwachtingen van de bewoners van deze residentiële buurt in de rand van Brussel.

Lokale producten in de kijker
Voor klanten op zoek naar authenticiteit en producten uit de korteketen stelt Express Meise een ongelooflijk assortiment aan lokale producten uit Vlaams-Brabant en het Pajottenland voor.

Premium en gezonde voeding
De winkel biedt ook een zeer kwalitatief wijnassortiment met o.a. Grands Crus en een premiumassortiment aan vlees aan, wat opmerkelijk is voor dit type franchisewinkel. Ook de afdeling “Bio&Welzijn” is voor een winkel van die oppervlakte erg groot, waarin de klant zowel Bio als glutenvrije, dieet- e.a. producten uit de assortimenten verse en droge voeding vindt.

Ook een Eethoek
De naam Carrefour Express zegt het al. In deze franchisewinkel is alles in het werk gesteld opdat de klant zijn boodschappen gemakkelijk, snel en in een aangename omgeving kan doen. Naast de vele diensten biedt deze franchisewinkel ook heel wat producten aan die de klant ter plaatse kan consumeren. In de Coffeecorner staat namelijk een koffieapparaat en een microgolfoven.
De franchisewinkel stelt uiteraard ook een gebruiksklare maaltijdoplossing voor elk moment van de dag voor en een brede waaier aan basisproducten en alle onmisbare producten op het vlak van droge voeding en drogisterij. Daarvoor kan men kiezen tussen het Carrefourmerk en de nationale merken.

Familieverhaal 
Express Meise wordt door franchisenemer Mathieu Colman uitgebaat. Hij is de vierde in zijn familie die passie in een Carrefour winkel vindt. Zijn oom in franchisenemer van een Market in Tervuren, een neef is franchisenemer van een Express in Hoeilaart en een andere neef vindt men in een Express in Wemmel. De ganse familie is dus fan van Carrefour.

Maximale beschikbaarheid
De grote flexibiliteit is een van de sterke punten van Carrefour Express: het is eerst en vooral een buurtwinkel met erg ruime openingsuren. Hier past Carrefour Express zich ook aan de vraag van de klant aan: zij kunnen in de week, ’s avonds en op zondag terecht. Dit ook voor een last minute aankoop, wanneer ze een etentje improviseren, bloemen of een geschenkje willen geven…

Voor meer informatie over het franchiseconcept van Carrefour Express klik hier.