Carrefour Express Sint-Guido opent deuren op 2 september 2015

Geplaatst door: Franchising Belgium

Carrefour Express blijft verder uitbreiden. Deze keer is het in Anderlecht, in de Sint-Guidostraat 74, dat Carrefour een nieuwe Express opent.

Zoals alle recente Carrefour Expresswinkels stemt deze nieuwe stedelijke buurtwinkel zijn aanbod perfect af op de verwachtingen van de klanten uit de buurt. Het gaat in dit geval om een residentiële wijk. Voor elk moment van de dag wordt er in Sint-Guido een gebruiksklare maaltijdoplossing voorgesteld: broodjes, bereide maaltijden, snacks, fruit … maar ook vlees, gevogelte, vis en verse groenten voor het avondeten. Bovendien vind je er een brede waaier – zeker voor dit type winkel – aan basisproducten en alle onmisbare producten op het vlak van droge voeding en drogisterij. Daarvoor kun je kiezen tussen het Carrefourmerk en de nationale merken.
De naam Carrefour Express vertegenwoordigt de filosofie van een buurtwinkel. Hier staat alles in het teken van de klant. Die kan er snel zijn boodschappen doen in een aangename omgeving waar hij alles snel vindt.De Express Sint-Guido wordt gerund door het franchisenemer koppel Salvator Carmelo en Paola Di Falco. Express Sint-Guido heeft een ruime winkeloppervlakte van 280 m² en stelt voor het gemak van de klanten twee kassa’s ter beschikking. Je kunt er betalen met Bancontact, kredietkaart, maaltijdcheques, elektronische maaltijdcheques, …
Express Sint-Guido is tijdens de week open van 7 tot 20 u., en tijdens het weekend en op feestdagen van 8 tot 20 u. Op maandag is de winkel gesloten.