Carrefour Belgium organiseert een webinar over franchising

Geplaatst door: Franchising Belgium

Heb je een ondernemersdroom? Ontdek wat Carrefour je te bieden heeft!

Carrefour Belgium organiseert op 21 mei een webinar over franchising. Experts leggen je uit hoe franchising werkt en wat je nodig hebt om een Carrefour-winkel te kunnen openen — behalve een flinke dosis ondernemingszin, natuurlijk. Heb je zelf een ondernemersdroom maar weet je niet hoe je er best aan begint? Schrijf je dan in via de banner in deze nieuwsbrief voor de gratis webinar op 21 mei om 18u00. 

Carrefour webinar franchising

Carrefour Franchise

Carrefour Belgium is een vaste waarde in Belgische huishoudens. De winkelketen biedt een breed scala aan producten, waaronder voeding, huishoudartikelen en verzorgingsproducten. 

Ondertussen telt de keten 40 hypermarkten Carrefour, meer dan 350 Carrefour market-supermarkten, ongeveer 315 lokale Carrefour express-shops en meer dan 200 Carrefour afhaalpunten in België. De nabijheid en het grote aanbod zorgen ervoor dat Carrefour Belgium zijn klanten en partners precies kan bieden wat ze nodig hebben.

De ideale Carrefour Franchisepartner

De ideale Carrefour partner is iemand met ondernemingszin. De franchisenemer die wil aansluiten bij Carrefour baat zijn eigen Carrefour-winkel uit. Hij profiteert dan niet alleen van een sterk merk dat innoveert in een sector die broodnodig is maar krijgt ook deskundige ondersteuning van professionals die het vak door en door kennen. Een redelijk trefzekere manier om het ondernemersavontuur aan te gaan.

Klik op de link voor meer informatie om franchisenemer te worden van Carrefour Market of Express.