Carrefour België opent een nieuwe franchise Express winkel in het hart van Ukkel

Geplaatst door: Franchising Belgium

Met de opening van deze nieuwe franchisewinkel in de Xavier De Buestraat nr. 64 nabij het Sint-Pietersvoorplein, bevestigt Carrefour Belgium de expansie van haar Franchise Express-winkels: « De Bue » is de zesde Express die Carrefour België dit jaar opent.

Zoals alle Carrefour Express-winkels stemt deze nieuwe winkel zijn aanbod perfect af op de verwachtingen van de bewoners uit de buurt. De Carrefour Express is gelegen in de Xavier de Buestraat nummer 64 in Ukkel; een commerciële straat die ook lokale inwoners weet aan te trekken, De winkel stelt een gebruiksklare maaltijdoplossing voor elk moment van de dag voor: broodjes, bereide maaltijden, snacks, fruit … maar ook vlees, gevogelte, vis en verse groenten voor het avondeten. Bovendien vindt men er een brede waaier aanbasisproducten en alle onmisbare producten op het vlak van droge voeding en drogisterij. Daarvoor kun men kiezen tussen het Carrefourmerk en de nationale merken.

Carrefour Express

De naam Carrefour Express zegt het al. In deze stadswinkel is alles in het werk gesteld opdat de klant zijn boodschappen gemakkelijk, snel en in een aangename omgeving kan doen. Gelegen dichtbij Sint-Pietersvoorpleinbiedt de winkel, die door franchisenemer Ali KOYUNCU wordt uitgebaat, veel diensten aan: versgeperst sinaasappelsap, kip aan het spit, ter plaatse gebakken bakkersproducten, een brede waaier aan Bio en gezonde producten, het gamma « Reflets de France », bloemen en gratis wifi.

De winkel heeft een winkeloppervlakte van 150m² en klanten kunnen er dankzij de 2 kassa’s snel en vlot betalen. Alle klassieke betaalmiddelen worden aanvaard (Bancontact, Mastercard, Visa, elektronische cheques… ook contactloos). Met bus en tram in de omgeving is de winkel ideaal gelegen.

Maximale beschikbaarheid
De grote flexibiliteit is een van de sterke punten van Carrefour Express: het gaat eerst en vooral om stadswinkel met erg ruime openingsuren. Hier past Carrefour Express zich ook aan de vraag van de klant aan. Zo kunnen de klanten op Carrefour Express in de week, ’s avonds, op zon- en feestdagen rekenen. Dit voor een last minute aankoop, wanneer ze een onvoorzien etentje improviseren of een geschenkje willen geven…

Naast zijn brede assortiment (voeding en niet-voeding) zijn de ruime openingsuren dus een extra troef van deze winkel:

· Van maandag dinsdag woensdag van 7 tot 20 uur,
· Donderdag van 7 tot 13 uur
· Op vrijdag van 13 tot 20 uur
· Opening op zaterdag, zon- en feestdagen van 8 tot 20 uur

Gesloten van donderdag 13 uur tot vrijdag 13 uur.

Wenst u meer informatie over deze formule, klik hier of op het logo in de carrousel “Deze formules zoeken kandidaten om uit te breiden” op de homepage.