BURGER KING opent op de Meir in Antwerpen

Geplaatst door: Franchising Belgium

Eindelijk naar ’t stad – de WHOPPER® is er nu ook voor “A”

Op 7 mei opent BURGER KING® zijn tweede franchiserestaurant in Antwerpen – gelegen op de Meir, het absolute commerciële hart van de stad. Zoals de Antwerpenaren het zelf zo graag beweren, zit BURGER KING® nu niet langer alleen op “de parking”, maar ook echt “in ’t stad”. De ploeg van 75 medewerkers staat klaar om zowel hen als de vele dagjestoeristen op hun wenken te bedienen. Voortaan wordt een dagje shoppen op de Meir bekroond met een heerlijke WHOPPER®.

Na het restaurant aan de Kinepolis is dit het tweede restaurant dat de Amerikaanse hamburgerketen opent in de havenstad. Het nieuwe BURGER KING®-franchiserestaurant is maar liefst het tiende Belgische restaurant dat Burger Brands Belgium inhuldigt op iets meer dan 10 maanden tijd. Het franchisenetwerk BURGER KING schakelt duidelijk nog een versnelling hoger in zijn Belgische expansie.

Centrum Antwerpen gaat voor de bijl

Het enorme handelspand op de Meir onderging een ware metamorfose tot een gloednieuw restaurant en biedt met 488m² plaats aan 195 klanten. De nieuwe ploeg bestaat uit 75 medewerkers, waaronder een dertigtal studenten. Zij staan onder leiding van franchisenemer René Korfmaker, die eveneens het BURGER KING®-restaurant aan de Antwerpse Kinepolis uitbaat.