Burger King opent in Westland Shopping

Geplaatst door: Franchising Belgium

Fastfoodketen Burger King opent een franchiserestaurant in Westland Shopping center in Anderlecht. 

Het vierde Brusselse restaurant van de keten opent op vrijdag 11 december de deuren. Uiteraard voorlopig enkel voor afhaal.

Burger King Westland

Voor de inrichting van dit restaurant van 580 m² kiest Burger King voor de eerste keer in België voor het nieuwe Royal decor. Met zijn vintage design, zachte kleuren, lederen fauteuils, banken met kussentjes en houten afbakening voelt het “Royal” decor aan als de eigentijdse versie van zon’ typische Amerikaanse fastfood uit Hollywood. Er worden ook speciale lichtelementen gebruikt waaronder een lichtgevende In het restaurant worden zo’n 35 medewerkers tewerkgesteld. Het restaurant zal klanten ook op zondag bedienen, zelfs al is het winkelcentrum dan gesloten. En in het voorjaar komt er nog een terras met ruim 40 zitplaatsen bij.

Burger King Westland

“Ik ben echt wel trots dat ik het vierde Burger King-franchiserestaurant in onze hoofdstad kan openen”, stelt Carl Goris, franchisenemer van dit nieuwe restaurant en dat van De Brouckère. “Ondanks dat we momenteel bijzondere tijden beleven, heb ik het volste vertrouwen in de toekomst. Zeker omdat Westland Shopping, dat nu wordt gerenoveerd, enorm aan het uitbreiden is. Bovendien heb ik het geluk omringd te worden door een jong, ervaren en bekwaam team kans dat zal instaan voor een onberispelijke service. We kijken er vol ongeduld naar uit om al wie Westland Shopping in de feestperiode bezoekt te bedienen!“

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Burger King, klik hier.