Burger King opent franchiserestaurant in Waasland Shopping Center

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op woensdag 19 juni opent Burger King een nieuw franchiserestaurant in het Waasland Shopping Center in Sint-Niklaas.

De hamburgerketen opent zijn 23ste restaurant in ons land in het Waasland Shopping Center. Het is het derde restaurant van Burger King in het Waasland, naast de twee snelwegrestaurants aan de E17 in Kruibeke.

In België wordt de franchiseformule Burger King beheerd door Burger Brands Belgium, dat ook de franchisenetwerk Quick beheert. Een aantal Belgische Quick-restaurants worden echter omgebouwd tot vestigingen van Burger King, wat nu dus ook in het Waasland Shopping Center gebeurt.

De voorbije weken werden een 50-tal nieuwe medewerkers in dienst genomen, zowel studenten als vaste crewleden, om de ploeg in Sint-Niklaas te vervolledigen. Zij moeten vanaf volgende week onder meer de ‘Whopper’ serveren, de meest bekende burger van de franchiseformule Burger King. “Onze hamburgers worden pas gemaakt na het plaatsen van de bestelling en de groentjes worden vers gesneden doorheen de dag. Op die manier garanderen we onze klanten die bijzondere smaakbeleving”, stelt Kevin Derycke, CEO van Burger Brands Belgium.

Voor meer informatie over het franchiseconcept Burger King, klik hier.