Burger King opent een nieuw franchiserestaurant in Luik

Geplaatst door: Franchising Belgium

De eerste en lang verwachte Burger King in Luik opent officieel zijn deuren op 13 december 2017, in het hartje van de stad aan de ingang van l’Îlot Saint-Michel (Rue Joffre 2).

Het gaat over het zesde franchiserestaurant van Burger King in België, geopend door Burger Brands Belgium, de master franchisenemer voor België en Luxemburg. Eerder dit jaar werden de eerste Burger Kings geopend in Antwerpen, gevolgd door die van Charleroi Rive Gauche, Namen, Oudergem en Brugge.

Het Luikse Burger King frranchiserestaurant heeft een oppervlakte van 505 m² en een capaciteit van 190 zitplaatsen. Franchisenemer Hubert Duchesne, die ook de Quick van de Place Saint-Lambert in franchising uitbaat, staat aan het hoofd. Er werd 1.320.000 € in dit nieuwe restaurant geïnvesteerd. Een ploeg van 120 gemotiveerde medewerkers staan 7 dagen op 7 voor u klaar, van 10u tot 23u. En dit in een modern decor “20/20 Prime”, typerend voor het franchisenetwerk Burger King, met digitale terminals om uw bestelling in te geven en Coca-Cola freestyle machines met meer dan 100 mogelijke combinaties van frisdrank.


Een Burger King franchiseverkooppunt met een groot commercieel potentieel

Kevin Derycke, de CEO van Burger Brands Belgium, vindt dat dit restaurant in Luik een groot commercieel potentieel heeft, dankzij zijn ligging aan de Îlot Saint-Michel, waar er wordt gewerkt aan andere dynamische projecten om nog meer mensen aan te trekken.