Brico opent franchisewinkel in Aarschot

Geplaatst door: Franchising Belgium

Brico heeft er een winkel bij: doe-het-zelfwinkel Freetime in Aarschot wordt een franchisevestiging van de keten. Op 16 juli heropent de winkel onder de nieuwe formule. 

Nog witte vlekken

Binnenkort is langs de Diestsesteenweg in Aarschot een Brico te vinden: de voormalige zelfstandige doe-het-zelfzaak Freetime sluit er zich aan bij de Maxeda-dochter, met uitbatersfamilie Troukens als franchisenemer.

Op 16 juli gaat de vestiging opnieuw open volgens het gewijzigde concept. Verbouwingen blijken niet nodig te zijn, maar er komt wel een aangepast assortiment en een nieuwe ‘look & feel’, aldus Brico-woordvoerder Rudi Schautteet tegenover Made in Vlaams-Brabant.

“We zijn continu op zoek naar mooie opportuniteiten. In het netwerk van Brico zijn er nog enkele witte vlekken die we graag willen invullen. De winkel in Aarschot past in het plaatje”, legt Schautteet de expansie van het winkelnetwerk uit. Brico telt vandaag een honderdtal franchisevestigingen in de Benelux, op een totaal van om en bij de 160 doe-het-zelfwinkels. 

Voor meer informatie op franchisenemer te worden bij Brico, klik hier.