Brico breidt verder uit in Limburg

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op vrijdag 13 mei opent deze nieuwe Brico franchise-winkel in Neerplet met een verkoopoppervlakte van 2.300 m² (waarvan 400 m² buitenoppervlakte) zijn deuren voor het grote publiek. Het gaat hier om de 11de Brico in Limburg of de 132ste Brico (excl. Brico City en Brico Plan-It) in België.

Deze franchise winkel stelt10 medewerkers te werk, wordt beheerd door franchisenemers Sven et Debby Curinckx-Wyns, die hiermee, met de Brico winkels van Heusden en Beringen, aan hun derde franchisewinkel toe zijn na een jarenlange carrière bij Akzo Nobel.

De klant kan er terecht voor alles wat nodig is ‘voor de Makers’ om de tuin in te richten zoals de klant dit wenst – inclusief meubels, tuinverlichting, plantjes, tuinmateriaal – tot een uitgebreid aanbod aan sanitair. Daarnaast biedt de winkel een zeer ruime keuze aan verven met verschillende merken zoals Levis, Dulux, V33, Sencys, Resinence, Base Line, Decomode, de ecologische verven onder het merk Perfection, … Ook decoratie, gereedschap, hout en nog zoveel meer komen ruimschots aan bod. En daarnaast zijn er natuurlijk de aangeboden diensten zoals het verhuur van materiaal, de reproductie van sleutel en nummerplaten, het gratis op maat snijden/zagen van glas en hout, de verfmengmachine, de mogelijkheid tot levering aan huis, de plaatsingsdienst, enz. Bovendien kunnen heel wat zaken aangekocht worden met eco-cheques.