Domino’s Pizza opent weer nieuwe vestiging

Geplaatst door: Franchising Belgium

Anytime Fitness, ’s werelds snelst groeiende fitnessketen, heeft wederom een indrukwekkende mijlpaal bereikt: de opening van de 3000ste Anytime Fitness club. Onlangs bekroond tot de Nummer 1 ” Top Global Franchise ” door Entrepreneur Magazine, Anytime Fitness opende deze 3000 clubs in minder jaar (13 jaar) dan het andere bekende franchiseconcepten kostte, zoals McDonald’s (20 jaar) , Metro (25 jaar) en Dunkin’ donuts (37 jaar), om hetzelfde te doen.

Bijna 1000 Anytime Fitness clubs bevinden zich nu buiten de Verenigde Staten in 21 uiteenlopende landen zoals Qatar, Nederland, België, India, China en Spanje.
Franchiseconcept Anytime Fitness in de Benelux
De eerste Anytime Fitness club in Nederland opende in Susteren in 2011, terwijl de eerste Anytime Fitness club in België in 2015 opende in Neerpelt.
“Er zijn nu 40 clubs van het franchiseconcept Anytime Fitness geopend in de Benelux, zegt Petro Hameleers, Master franchisenemer Anytime Fitness Benelux. We verwachten nog eens 150 sportscholen in de komende 10- 15 jaar te openen. Onze franchisenemers houden van de flexibiliteit om hun eigen werktijden te kunnen bepalen, zodat ze nooit belangrijke familie gebeurtenissen hoeven te missen. En onze leden waarderen het feit dat onze fitnesscentra voorzien zijn de allernieuwste apparatuur, ze zelf kunnen bepalen wanneer ze willen sporten en er deskundige begeleiding is die ze nodig hebben om hun fitnessdoelen te bereiken en te genieten van een gezonder, gelukkiger leven.”
” Bijna 1/3 van alle clubs van het franchiseconcept Anytime Fitness zijn nu buiten de Verenigde Staten gevestigd,” aldus Chuck Runyon, CEO en mede-oprichter van Anytime Fitness. “Het is het bewijs dat ons business model aantrekkelijk is voor potentiële franchisenemers en consumenten wereldwijd. In feite zal 2015 waarschijnlijk het eerste jaar worden dat we meer sportscholen openen internationaal dan in de VS.”
Alleen al in de afgelopen weken ondertekende Anytime Fitness LLC overeenkomsten met master franchisenemers om te beginnen met het openen van sportscholen in Zweden en Italië. Anytime Fitness heeft nu franchise-overeenkomsten in 29 verschillende landen.
Over Anytime Fitness
De eerste Anytime Fitness sportschool werd in Minnesota, Verenigde Staten, in mei 2002 geopend. De oprichters van het bedrijf, schrijven de snelle groei van het franchiseconcept aan een focus op gemak, betaalbaarheid, een vriendelijke, niet- intimiderend clubsfeer en een verrassend, persoonlijke benadering naar de leden. Maar innovatie zal altijd belangrijk zijn, Anytime Fitness investeert daarom wereldwijd extra middelen om leden te kunnen blijven verrassen. Hierin speelt technologie een grote rol, zodat bijvoorbeeld trainers de leden kunnen ondersteunen zowel in de sportschool als daarbuiten.
Gerangschikt als de nummer 1 op de prestigieuze Franchise 500® lijst, is Anytime Fitness de snelst groeiende fitness franchise in de wereld, met 3000 sportscholen en bijna 3.000.000 leden op vijf continenten. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, Anytime Fitness is trots op het leveren van haar leden met handige fitness mogelijkheden en vriendelijke, persoonlijke service in goed onderhouden faciliteiten. Anytime Fitness clubs zijn nu open in alle 50 staten in de US, Canada, Mexico, Australië, Nieuw-Zeeland, Engeland, Schotland, Ierland, Grand Cayman, Polen, Nederland, Spanje, Qatar, India, Chili, Japan, Singapore, Maleisië, Hong Kong, China, Taiwan, België en de Filippijnen. Alle franchise sportscholen zijn individueel eigendom. Lid worden van één sportschool en ze allemaal kunnen gebruiken.