Binnenkort een Burger King in Brussel!

Geplaatst door: Franchising Belgium

De eerste Burger King in de hoofdstad

Na de openingen van de eerste drie verkooppunten van de franchiseformule Burger King te Antwerpen, Charleroi en Namen, opende Burger Brands Belgium op dinsdag 13 september het vierde franchiseverkooppunt en dat in Brussel, meer precies in Oudergem.

Het nieuwe restaurant heeft een oppervlakte van 737m² met een capaciteit van 260 zitplaatsen en vervangt het Quick-restaurant dat zich op dezelfde plaats bevond, op de parking van de supermarkt Carrefour.

Het restaurant van Oudergem werd in een modern decor “20/20 prime” gegoten, en staat onder leiding van franchiseneemster Isabelle Celis, bijgestaan door een team van 90 medewerkers. De Burger King is uitgerust met 8 digitale bestelpunten en 3 freestyle Coca-Cola machines (met meer dan 100 mogelijke soft drink-combinaties) en heeft eveneens een drive-in.

Een unieke marketingcampagne: The Whopper Bus

Voor de lancering van deze nieuwe Burger King in Oudergem lanceerde de franchiseformule een zeer originele marketingcampagne: The Whopper Bus, een gratis buslijn, in de kleuren van het franchiseconcept, die door de hoofdstad rijdt met een shuttleservice tussen 13 en 16 september met stopplaatsen bij 4 stations (Beurs, Zuidstation, Bascule in Ukkel en de Burger King in Oudergem). Tickets en goodies worden bij elke halte uitgedeeld aan de passagiers.

Twee bussen verzorgen de trajecten, elke 30 minuten, met een eerste vertrek aan de Beurs om 10u30 en een laatste terugreis om 21u30 vanaf de Burger King in Oudergem.