Belgische franchisenemer van Accorhotels investeert in Brussel

Geplaatst door: Franchising Belgium

De Belgische groep Cayman, de belangrijkste Belgische franchisenemer van Accorhotels groep met 10 hotels in het hele land, heeft net het Hotel Brussels Erasme overgenomen in Anderlecht, naast het ziekenhuis complex van Erasmus.

Dit is zijn eerste investering in de Brusselse regio, het merendeel van de hotels zijn gelegen in het Waalse gewest.

Dit hotel van 77 kamers zal volgend jaar een Ibis hotel worden, na het ondergaan van een renovatie van bijna een miljoen euro om aan de normen van de Ibis keten van de groep Accor te voldoen.

Bernard Cayman, franchisenemer in de hoteleriesector van Accor sinds 2001 ontving de « Uitmuntendheidsprijs 2010 » van de Belgische Franchise Federatie (BFF). Hij werd voorgesteld door zijn excellent partnership-relatie met zijn franchisegever die de normen van de group respecteert met een sterke ondernemersgeest en initiatieven.

Franchisenemer Bernard Cayman, baat momenteel dertien hotels uit in België (tien Ibis hotels, één Mercure Hotel en twee Etap hotels), hetzij 20 % van het netwerk Accor* in België.
* De group Accor is de belangrijkste hotellerie keten ter werelden leider in Europa met 13 ketens, 4100 hotels en meer dan 500.000 kamers ter wereld.