Belgische franchise Quetzal Chocoladebar opent in Nederland

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op 1 september opent de eerste vestiging van de van oorsprong Belgische franchise formule Quetzal Chocoladebar in Nederland haar deuren. Deze franchise vestiging wordt geopend aan de Kamperbinnenpoort in Amersfoort. Franchisenemer Bob van der Heul heeft deze week de sleutels van het pand ontvangen en de franchiseovereenkomst getekend met master franchiser Robert Hoenderdos.

Chocoladebar

Bij de Chocoladebar zijn de producten gebaseerd op diverse chocoladesoorten. Op de menukaart staan bijna 100 soorten chocolademelk, chocolade milkshakes, ijs en fruit met chocolade, brownies, wafels en broodjes met chocoladesnippers. Daarnaast zijn ook koffie, thee, smoothies en andere producten te verkrijgen.

Totaalbeleving

“In de trendy bars die zijn ingericht door Quetzal staat alles in het teken van chocolade in zijn puurste vorm. Het gebruik van hoogwaardige materialen is de standaard. De formule combineert geuren, smaken, kleuren en klanken die perfect op elkaar zijn afgestemd. De Quetzal Chocoladebar is een absolute totaalbeleving”, vertelt Robert Hoenderdos.

De franchisenemer

Franchisenemer Bob van der Heul heeft een jarenlange ervaring in kleinschalige maar ook grootschalige horeca en kent het klappen van de zweep. Zijn passie en gedrevenheid zullen de start van de formule in Nederland alleen maar goed doen!