Belgische Franchise Federatie reikt awards uit

Geplaatst door: Franchising Belgium

De beste franchisenemer, -gever én internationaal franchiseconcept van 2022 zijn gekend !

 

Afgelopen dinsdag was er veel reden tot feesten bij de Belgische Franchise Federatie (BFF). Niet alleen de 30ste verjaardag van de federatie werd gevierd, maar er werden ook een aantal awards uitgereikt. 

Afgelopen dinsdag reikte de Belgische Franchise Federatie awards uit. Cosmeticamerk ‘Yves Rocher’ werd er door een onafhankelijke jury van franchise-experten bekroond tot Belgische Franchisegever 2022. Zowel Hassan Boumadiani van Domino’s Pizza’s als Camille Lejeune van Poils & Plumes sleepten een award in de wacht als Belgische franchisenemer van het jaar. IXINA werd dan weer bekroond tot beste internationaal franchiseconcept van het jaar. De winnaars zullen onze kleuren verdedigen op de eerste European Franchise Awards die op 19 september in Brussel worden georganiseerd. 

 

Zo viel cosmeticamerk Yves Rocher er in de prijzen en mag het zich Franchisegever van het jaar noemen. Ondanks moeilijke corona-omstandigheden slaagde het merk er vorig jaar in om zijn netwerk in de beste omstandigheden te leiden, zijn franchisenemers te motiveren en hen voortdurend de nodige steun te verlenen. 

Door een ex aequo werden zowel Hassan Boumadiani van Domino’s Pizza’s als Camille Lejeune van Poils et Plumes in Bertrix uitgeroepen tot Franchisenemer van het jaar. Deze beloning viel hen te beurt omwille van hun grote inspanningen om hun verkooppunten verder te innoveren en te ontwikkelen. Daarnaast werd ze geprezen voor het bevorderen van de kwalitatieve samenwerking met hun personeel en de rest van hun netwerk. 

Ten slotte mag IXINA zich een jaar lang het beste internationaal franchiseconcept van België noemen. De keukenketen wist zich te onderscheiden door zijn snelle internationale groei. Vandaag telt IXINA 92 winkels in 25 landen. De voorbije drie jaar kwamen er maar liefst 44 winkels bij in onder weer Saudi-Arabië, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit, Oman en Roemenië.

De winnaars zullen België vertegenwoordigen op de allereerste European Franchise Awards die op 19 september in Brussel worden georganiseerd. Daarin zullen ze het opnemen tegen de nationale winnaars uit elf andere Europese landen. 

Alle foto’s van het event vindt u terug in ons galerij.