Belgische Franchise Federatie aanwezig op de beurs Franchising & Partnership 2015

Geplaatst door: Franchising Belgium

De Belgische Franchise Federatie is ook dit jaar aanwezig op de beurs Franchising & Partnership 2015 te Brussel.

De 20ste editie van Franchising & Partnership,  beurs van franchise en commerciële netwerken zal dit jaar doorgaan in Tour & Taxis, op 18 en 19 maart.

Zoals elk jaar, zal de Belgische Franchise Federatie samen met zijn leden aanwezig zijn op dit onontkoombaar evenement in de franchisewereld.


Momenteel zijn er al 11 leden van de Federatie die zullen deelnemen aan het platform. In de deelnemers vindt men ook een paar nieuwkomers terug zoals ‘KPMG’ en het Frans concept ‘Daniel Moquet Signe Vos Allées’. Deze laatste opent zijn eerste franchisewinkel in België tijdens de maand februari, in de regio van Aarlen.

Op het platform zal men ook verschillende oude bekenden tegenkomen die lid zijn van de federatie: Point Chaud, Troc.com, Point Carré, Domino’s Pizza, Schmidt, Kvik, Heytens, Lunch Garden en Tom & Co.

Voor allen die dus interesse hebben in franchise, zijnde het als toekomstig franchisenemer of andere, noteer almaar vast 18 en 19 maart in uw agenda. Onze experten en bekwame concepten staan ter uw beschikking om aan al jullie vragen te beantwoorden.