Belchicken opent alweer een nieuw franchiserestaurant in Oostende

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op zaterdag 15 juli 2023 heeft Belchicken een nieuw restaurant in Vlaanderenstraat 8/10 te Oostende geopend.

Het restaurant heeft een totale oppervlakte van 260 m² en biedt 100 zitplaatsen op 2 verdiepingen. Vernieuwde decor met een warme en familiale sfeer verwelkomt graag haar klanten.

De kersverse franchisenemer Mortaza is zeer enthousiast en kijkt met hoop en vol belofte naar de toekomst. Zijn ambitie is een succesvolle onderneming van zijn restaurant te maken.

Belchicken Belchicken

Mortaza Sharifi is 24 jaar oud en opgegroeid in Brugge. Samen met zijn Broer Mostafa Sharifi hebben zij ongeveer 1 jaar geleden beslist om een Belchicken restaurant te openen. Het concept Belchicken was voor Mortaza niet iets nieuws. Zijn neef had al een Belchicken restaurant in Brugge en zo besloot hij samen met zijn broer een Belchicken restaurant in Oostende te openen.

Mortaza Sharifi heeft na zijn secundair Rechtspraktijk aan hogeschool Vives gestudeerd. Omdat hij erg geïnteresseerd was in het ondernemen was hij opzoek naar een franchiseconcept. Dankzij zijn neef die een franchisenemer van Belchicken in Brugge is heeft hij Belchickenconcept leren kennen en zo heeft hij besloten om ook een restaurant in Oostende te openen

Belchicken Oostende

Momenteel proberen ze om alles in hun nieuwe vestiging op orde te krijgen, dit zowel om hun personeel heel goed begeleiden en op te leiden als het creëren van een groot cliënteel binnen en buiten Oostende.

Als laatst vermeld hij ook dat de opening heel goed is gelukt en alles verloopt tot op vandaag heel goed.

BelChicken is een Belgisch bedrijf sinds 2019 met meer dan 45 restaurants. Belchicken is een van de snelst groeiende Belgische Fried Chicken restaurantketens. Na een succesverhaal in België wil Belchicken zijn vestigingen in andere Europese landen verder uitbreiden. Belchicken biedt u een uniek assortiment in Europa van krokante en gepaneerde kip in de meest uiteenlopende vormen.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Belchicken, klik hier.