Belchicken kondigt strategisch partnerschap aan voor expansie in West-Afrika

Geplaatst door: Franchising Belgium

Het Belgisch franchiseconcept Belchicken, een toonaangevende naam in de Europa van heerlijke kipgerechten, heeft vandaag een opwindend nieuw hoofdstuk aangekondigd in haar groeiverhaal met de onthulling van een strategisch partnerschap voor de masterfranchise in de regio West-Afrika. Dit partnerschap markeert een belangrijke mijlpaal in wereldwijde expansiestrategie van het Belgisch franchiseconcept Belchicken en belooft een spannende toekomst voor liefhebbers van kip in West-Afrika.

Onder dit strategisch partnerschap zal Belchicken samenwerken met een gerenommeerde masterfranchisehouder om binnen de komende vijf jaar maar liefst 70 Belchicken restaurants te openen in verschillende landen in West-Afrika. De ambitieuze plannen weerspiegelen de vastberadenheid van Belchicken om haar heerlijke kipgerechten naar nieuwe markten te brengen en haar positie als een wereldwijd erkend merk te versterken.

Belchicken West-Afrika

CEO van Belchicken, Fevzi Yildirim, deelde zijn enthousiasme over het partnerschap en de expansieplannen, waarbij hij verklaarde: “We zijn verheugd om onze aanwezigheid in West-Afrika uit te breiden en om samen te werken met een partner die onze passie voor kwaliteit en service deelt. Dit partnerschap stelt ons in staat om onze heerlijke kipgerechten te delen met een breder publiek en om de Belchicken-ervaring naar nieuwe hoogten te tillen.”

Het partnerschap zal niet alleen nieuwe eetgelegenheden brengen naar steden en gemeenschappen in West-Afrika, maar zal ook nieuwe banen creëren en lokale economieën stimuleren. Bovendien zal Belchicken haar bewezen bedrijfsmodel en operationele excellentie inzetten om een naadloze en authentieke eetervaring te bieden aan klanten in de regio.

Met een erfenis van hoogwaardige ingrediënten, innovatieve recepten en uitstekende klantenservice, kijkt het franchiseconcept Belchicken ernaar uit om haar vleugels verder uit te spreiden en haar smakelijke kipgerechten te presenteren aan een groeiend aantal kipliefhebbers in West-Afrika.

Voor mee informatie om franchisenemer te worden bij Belchicken, klik hier.