Belchicken: Een Smakelijk Verhaal van Groei en Ambitie

Geplaatst door: Franchising Belgium

Belchicken, een bekende naam in België maar binnenkort ook in Europa en buiten-Europa van #fastdining en kipgerechten, heeft de afgelopen jaren gestaag haar vleugels uitgespreid en heeft ambitieuze groeiplannen onthuld die de harten van liefhebbers van heerlijk eten over de hele wereld sneller laten kloppen. Met een korte geschiedenis die teruggaat tot de oprichting in 2019, heeft Belchicken een sterke reputatie opgebouwd voor haar smaakvolle kipgerechten en vriendelijke service. Laten we eens nader kijken naar de groeiplannen van dit opwindende merk.

Internationale Uitbreiding

Belchicken heeft altijd een sterke aanwezigheid gehad in België, maar nu is het tijd om de grenzen te overschrijden en internationaal te groeien. Het bedrijf heeft plannen om nieuwe vestigingen te openen in Europa zoals Nederland, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland en Spanje, als buiten EU zoals Marokko, Boerkina Faso en Arabische Emiraten/Dubai. Hiermee willen ze de unieke smaak van hun gegrilde en gefrituurde kip aan een breder publiek presenteren.

Diversificatie van het Menu

Belchicken is van plan om haar menu verder uit te breiden en een breder scala aan gerechten aan te bieden, naast hun iconische kipgerechten. Dit omvat onder andere vegetarische en veganistische opties om aan de groeiende vraag naar gezondere en milieuvriendelijke alternatieven te voldoen.

Duurzaamheid en Verantwoordelijkheid

In lijn met de groeiende maatschappelijke bewustwording van duurzaamheid en milieubewustzijn, zal Belchicken zich richten op het verminderen van haar ecologische voetafdruk. Ze zijn van plan om duurzame verpakkingsmaterialen te introduceren, strenger afvalbeheer te implementeren en hun inkooppraktijken te verduurzamen.

Technologische Innovatie

Belchicken zal investeren in technologische innovaties om de klantervaring te verbeteren. Dit omvat het introduceren van online bestel- en bezorgopties, evenals het implementeren van moderne point-of-sale systemen om de efficiëntie van hun restaurants te verhogen.

Samenwerkingen en Franchisekansen

Als onderdeel van hun groeiplannen wil Belchicken samenwerken met lokale ondernemers en (Master)franchisepartners om nieuwe vestigingen te openen. Dit zal niet alleen de merkuitbreiding versnellen, maar ook kansen creëren voor ondernemers om deel uit te maken van het Belchicken-verhaal.

Belchicken’s toewijding aan kwaliteit, smaak en klanttevredenheid heeft hen tot een geliefd merk gemaakt, en hun groeiplannen beloven dit erfgoed voort te zetten. Terwijl ze nieuwe markten betreden en hun menu uitbreiden, blijft Belchicken trouw aan haar kernwaarden, en dit maakt het een spannend verhaal van groei en ambitie om te volgen in de wereld van de fastfoodindustrie. We kijken uit naar de heerlijke reis die voor ons ligt en de mogelijkheden om nieuwe smaken te ontdekken terwijl Belchicken de wereld verovert.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Belchicken, klik hier.