Bakkerij Paul weldra in Oostende

Geplaatst door: Franchising Belgium

Het Franse Bakkerij Paul opent binnenkort ook een vestiging in Oostende. Het neemt daarbij zijn intrek in een gerenoveerd pand in de Adolf Buylstraat. Dat nieuws maakt ondernemersfamilie Vanmoerkerke bekend.

“Oostende als winkelstad”

De familie Vanmoerkerke renoveert en verhuurt al acht jaar winkelpanden in de regio Oostende via zijn vastgoedbeheervennootschap. Het heeft nu ook een akkoord bereikt met Bakkerij Paul over een nieuwe vestiging. “Boulangerie Paul stond al lang op onze hot list. We zijn dan ook erg fier dat we deze grote naam aan ons lijstje kunnen toevoegen”, zegt Olivia Vanmoerkerke. Vanmoerkerke verhuurt ook al panden aan ketens als America Today, Massimo Dutti, Foot Locker, Lensonline en Standaard Boekhandel.

 

“Wij geloven in het potentieel van Oostende als winkelstad. Wij blijven daarom fors investeren in het kwalitatief verbouwen van winkelpanden. Een sterke architecturale uitstraling van die vastgoedprojecten is erg belangrijk om grote nationale en internationale spelers te overtuigen om te investeren in Oostende”, aldus Vanmoerkerke. De familie heeft naar eigen zeggen nog enkele namen op een lijstje staan, maar wil daar voorlopig niet verder over uitweiden.