Bakkerij Paul opent twaalfde vestiging

Geplaatst door: Franchising Belgium

De van oorsprong Franse franchiseketen van Bakkerijgroep Paul opende op 16 november zijn twaalfde vestiging in België. Dat gebeurde in het metrostation Madou in Brussel. Het eerste filiaal van de keten opende in 2007 zijn deuren in België.

Snelle expansie
In het metrostation Madou opende Bakkerij Paul een franchisevestiging van het concept Petit Paul. Dat is aangepast aan de noden van reizigers, waarbij extra aandacht wordt besteed aan onder andere snelheid en gemak. Het is ondertussen de vierde franchisevestiging van Petit Paul.

De komende maanden komen daar nog enkele bij: de bakkerijketen wil dit jaar nog eens drie nieuwe franchisevestigingen openen, ook allemaal volgens het kleinere concept. De nieuwe bakkerijen zullen in december hun deuren openen in de metrostations Brussel-Noord en Schuman. Ook volgend jaar moeten er zes filialen de deuren openen.
Naast Brussel heeft de keten ook plannen om verder uit te breiden in Vlaanderen. Eerder dit jaar werd de eerste Vlaamse franchisevestiging geopend in het Ring shopping center in Kuurne. De rechten op Bakkerij Paul zitten in België bij Top Brands, dat ook zeggenschap heeft over 209 franchisevestigingen van Pizza Hut in Frankrijk en België. Onlangs werd het ook eigenaar van de franchiseformule Wasbar. Bakkerij Paul is in 36 landen te vinden met meer dan 600 bakkerijen.
Bron: Retail Detail