Appie, de boodschappen-app van Albert Heijn, is te downloaden uit de app-store

Geplaatst door: Franchising Belgium

De nieuwe app, die exclusief is bedoeld voor de iPad, is gelanceerd, meldt de website iCulture. Volgens iCulture komt het grotere scherm van de iPad goed van pas bij het samenstellen van een boodschappenlijst en het zoeken van aanbiedingen. De website probeerde de Appie-app uit, voordat deze gisteravond in de App Store verscheen. Vooralsnog staat in de iStore dat het een beta-versie betreft, het kan dus zijn dat nog functionaliteit wordt toegevoegd.

Volgens iCulture moet de consument wel goed weten wat deze wil eten. Recepten (Allerhande) zijn met de app niet op te zoeken, en dus ook niet geautomatiseerd aan een boodschappenlijst toe te voegen. Wel is te zien wat eerder is gekocht, en welke producten daarvan in de aanbieding zijn, als is ingelogd met de bonuskaart. Een boodschappenlijst wordt gedeeld met de op een iPhone geïnstalleerde app van Appie. Dat maakt het boodschappen doen in de supermarkt makkelijker, want het lijstje is af te vinken.
Een op de iPad gemaakte boodschappenlijst is bovendien te bestellen via de AH Bezorgservice. Daarbij klant de klant alleen kiezen voor de thuisbezorgoptie. Er is niet voor te kiezen om de boodschappen bij een pup van AH op te halen. Klanten die van die mogelijkheid gebruik willen maken zullen moeten uitwijken naar de website om de bestelling te plaatsen. Op de website is dan wel de op de iPad gemaakte lijst met boodschappen zichtbaar.
Bron : Distrifoods