App Domino’s Pizza op Apple Watch

Geplaatst door: Franchising Belgium

Domino’s Pizza heeft haar App met onder andere de Pizza Tracker beschikbaar gemaakt voor de Apple Watch. Domino’s Pizza is daarmee de eerste fastfood service franchise-keten die haar bestaande App beschikbaar maakt voor de Apple Watch.

Met de Pizza Tracker weet de klant exact in welke fase zijn bestelling zich bevindt. Van de bestelling zelf, de bereiding, het moment dat de pizza de oven in gaat tot aan het moment dat de bestelling onderweg is.
Volgens CEO André ten Wolde biedt de Apple Watch optimaal gemak aan de klant om de status van hun bestelling te volgen: “Domino’s Pizza Tracker is een uniek en enorm populair onderdeel van het online bestelsysteem. De Apple Watch zorgt ervoor dat klanten hun iPhone in de broekzak kunnen houden en enkel op hun pols hoeven te kijken om de status van de bestelling te volgen. Mensen worden steeds mobieler en vinden het gewoon dat ze overal bereikbaar zijn en overal onze pizza’s kunnen bestellen. Wij gaan hierin mee met onze technologische ontwikkelingen. De Apple Watch is nog maar het begin. Eind 2014 kwamen we met onze nieuwe mobiele App, dat was vrij nieuw. Nu is het goed voor ruim 25% van onze omzet.”