Anytime fitness valt in de prijzen

Geplaatst door: Franchising Belgium

Anytime Fitness voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot nummer 1 in de jaarlijkse top Global Franchise lijst van het Entrepreneur magazine!

Voor de tweede keer op rij is Anytime Fitness, ’s werelds grootste en snelst groeiende fitness club keten, uitgeroepen tot nummer 1 in de jaarlijkse top Global Franchise lijst van het Entrepreneur magazine. De afgelopen 9 jaar zijn er gemiddeld 300 nieuwe clubs per jaar geopend en wereldwijd zijn er op dit moment meer dan 2,7 miljoen leden in vijf continenten. Sinds de oprichting in 2002 hebben leden meer dan 500 miljoen keer gesport in een van onze Anytime Fitness clubs. Bij ons word je lid bij een van onze clubs en kun je ze vervolgens allemaal gebruiken.

Om de meest recente top Global Franchise ranking samen te stellen, startte Entrepreneur, met voor elk bedrijf een basis franchise 500 score van 2016. Deze score is gebaseerd op de omvang van de franchiseorganisatie, groeipercentage en financiële sterkte en stabiliteit. Vervolgens lag de focus ook nog eens extra op internationale grootte en groei percentage.

Anytime Fitness is anders dan elke andere fitness club. Anytime Fitness is opgericht met het idee om binnen het drukke schema en de actieve levensstijl van tegenwoordig te passen, zodat leden op elk gewenst moment, oftewel 24/7, 365 dagen per jaar, kunnen sporten. Het gemak en de betaalbaarheid van ons product voor zowel franchisenemers als leden is slechts één van de vele karakteristieken van het succes van ons concept. Het maakt niet uit in welk land een Anytime Fitness club zich bevindt, onze franchisenemers behandelen onze leden met persoonlijke service en aandacht dat tot echte resultaten leidt.

“Deze prijs om nummer 1 te zijn in de jaarlijkse top Global Franchise lijst van het Entrepreneur magazine is een extra waardering voor ons internationale franchise team en onze fantastische groep van internationale master franchisenemers”.

Onze clubs zijn kleinschalig maar groot genoeg om hoge kwaliteitsapparatuur en programma’s te kunnen aanbieden, terwijl we tegelijkertijd klein genoeg zijn om onze leden die persoonlijke aandacht te geven die ze verdienen en tevens verwachten. Anytime Fitness leden en franchisenemers hebben zo’n goed gevoel over hun ervaringen binnen de clubs, dat meer dan 3.000 leden het logo van de captain running man hebben laten tatoeëren. Tijdens de jaarlijkse conferentie van Anytime Fitness Benelux afgelopen mei hebben nog 2 franchisenemers en 1 zeer betrokken manager een tatoeage laten zetten.

Op dit moment zijn er bijna 3300 Anytime Fitness clubs wereldwijd geopend. Anytime Fitness breidde recent nog uit naar China, België, Zweden en Italië en nieuwe clubs zullen spoedig geopend worden in landen zoals Colombia, Panama, Saoedi Arabië en Bahrein. Buiten de Verenigde staten zijn er meer dan 2.000 Anytime Fitness clubs open, in de Benelux openen wij binnenkort onze 50ste club!

“We zijn ontzettend trots om een deel van Anytime Fitness wereldwijd te zijn!”

Bron: Persbericht Anytime fitness 24 juni 2016