Anytime Fitness opent vijfde franchisecenter in België

Geplaatst door: Franchising Belgium

Anytime Fitness Stekene: open vanaf 22 mei 2017

Anytime Fitness opent op 22 mei 2017 een nieuwe franchisecenter in Stekene. De locatie in Stekene is nummer 60 in de Benelux. Een nieuwe mijlpaal voor Anytime Fitness!

Waarom franchisenemer Henk Sariman voor Stekene als vestigingsplaats koos?

“Door de combinatie van een groot potentieel van fitnessbeoefenaars in Stekene en omgeving en het zeer krachtige franchiseconcept van Anytime Fitness zie ik hele grote kansen om een doelgroep sporters aan te spreken. Dat leden 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar terecht kunnen, is een zeer groot onderscheidend vermogen in de regio Stekene.”

Veel mensen kennen nog steeds een drempel om naar een massale sportschool te gaan. “Men weet niet wat te doen, hoe te trainen en voelt zich niet op zijn of haar gemak”, zo vertelt franchisenemer Henk Sariman. “Wat het doel ook is. Of dit nu afvallen, conditieverbetering, spierverbetering of een verbeterde houding is, de franchiseformule Anytime Fitness is in staat om iedereen te bieden wat hij of zij nodig heeft.”

Coachen naar het gewenste resultaat

Klanten op maat coachen naar het gewenste resultaat is dan ook waar het concept zich duidelijk anders mee in de markt profileert. “Anytime Fitness staat letterlijk dichtbij de klant. Samen met de persoonlijke aanpak biedt dit onze leden de beleving die zij zoeken en waardoor ze met plezier naar de club toe blijven komen.”

Over Anytime Fitness

Op dit moment zijn er ruim 3500 clubs wereldwijd open, in 5 continenten. Elke dag wordt er ergens in de wereld een nieuwe 24/7 club geopend en om de drie minuten schrijft een nieuw lid zich in. Elk moment kan het 3 miljoenste lid bij de familie worden begroet. Anytime Fitness is als snelst groeiende franchise-fitnessketen ter wereld, in 2015 en 2016 verkozen tot #1 Top Global Concept, door Entrepreneur Magazine, vanwege haar formule, groei en financiële stabiliteit.

Wenst u meer informatie over het franchiseconcept van Anytime Fitness, klik hier.