Anytime Fitness opent 50e club in Benelux

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op 8 augustus opent Anytime Fitness haar 50e fitnessclub in de Benelux. Deze vestiging, uitgebaat via franchising bevindt zich in Kalmthout, het is tevens de 1e Anytime Fitness club in de provincie Antwerpen. Met deze club erbij zijn er 46 clubs geopend in Nederland en 4 in België.

Wesley Kuypers, de franchisenemer van de aankomende 50e club maakt zijn jarenlange droom werkelijkheid met het openen van zijn eigen Anytime Fitness club. “Voor mij betekent het hebben van een eigen sportschool: van mijn grootste passie mijn beroep maken”, vertelt Wesley.

250 clubs in de Benelux

Sinds de oprichting in 2002 is de fitnessformule flink blijven groeien. Op dit moment heeft Anytime Fitness wereldwijd meer dan 2,7 miljoen leden in 5 continenten. In de afgelopen 9 jaar zijn er gemiddeld 300 clubs per jaar geopend en 3300 Anytime Fitness clubs wereldwijd geopend.

Petro Hameleers, master franchisegever Anytime Fitness Benelux, heeft 8 eigen clubs in Nederland en België en het is zijn ambitie om binnen nu en 10 jaar 250 clubs te openen in de Benelux.