Anytime Fitness Franchise opent binnen 5 jaar na de start haar 50e fitnessclub

Geplaatst door: Franchising Belgium

Met de 4e Belgische vestiging verstevigt de grootste fitness franchise ter wereld haar positie in de Benelux.

Sinds de oprichting in 2002 is deze franchise formule flink blijven groeien. Op dit moment heeft Anytime Fitness wereldwijd meer dan 2,7 miljoen leden in vijf continenten. In de afgelopen 9 jaar zijn er gemiddeld 300 clubs per jaar geopend en 3300 Anytime Fitness clubs wereldwijd geopend. Onlangs werd Anytime Fitness voor de tweede keer op, ’s werelds grootste en snelst groeiende fitness club keten, uitgeroepen tot nummer 1 in de jaarlijkse top Global Franchise lijst van het Entrepreneur magazine. Deze prijs wordt elk jaar gebaseerd op de omvang van de franchiseorganisatie, groeipercentage en financiële sterkte en stabiliteit. De focus ligt ook nog eens extra op internationale grootte en groei percentage.

Ondertussen heeft Petro Hameleers, master franchisegever Anytime Fitness Benelux, 8 eigen clubs in Nederland en België en is zijn ambitie om binnen nu en 10 jaar 250 clubs te openen in de Benelux. Voordat dit zover is, wordt er op 8 augustus a.s. allereerst de 50ste club geopend in Kalmthout, tevens de eerste Anytime Fitness club in de provincie Antwerpen!

Wesley Kuypers, franchisenemer van de aankomende 50ste club maakt zijn jarenlange stille droom eindelijk waar met het openen van zijn eigen Anytime Fitness club.
“Het hebben van een eigen sportschool betekent voor mij, van mijn grootste passie mijn beroep maken. De kaart van de ‘persoonlijkheid’ die gehanteerd wordt, is me op het lijf geschreven. Bij Anytime Fitness ben je geen nummer, maar een ‘family’ member. In eerste instantie wilde ik een standalone club oprichten. Maar de risico’s om dit volledig op eigen krachten te doen, leken me te groot. Bij Anytime Fitness kreeg ik het gevoel dat je er niet alleen voor staat, er een intensieve begeleiding en doorloopproces is. Dat gaf me een veilig en vertrouwelijk gevoel. Uiteraard hoop ik als ondernemer op een succesvolle zaak. Een club waar iedereen zich thuis voelt. Als Personal Coach hoop ik op veel tevreden leden, leden die happy zijn met een glimlach op hun gezicht. Sport is een gezonde drugs, het is een drive, het beste medicijn op een lang, gezond en gelukkig leven. Ieder op z’n eigen niveau, naar eigen kunnen. Zolang je maar bezig bent en blijft met deze heerlijke activiteit”.

De kracht van Anytime Fitness
Onze leden kunnen op elk gewenst moment, oftewel 24 uur per dag, het hele jaar door, werken aan en het behouden van een gezonder en fitter leven. Als je je eenmaal hebt aangemeld bij één club, heb je met je eigen persoonlijke sleutel letterlijk toegang tot elke Anytime Fitness club ter wereld. Het is een uniek franchiseconcept, afgestemd op de toekomst. Gemak, persoonlijke aandacht en betaalbaarheid zijn daarbij onze uitgangspunten. Surprisingly personable, dat is één van de belangrijkste karakteristrieken binnen Anytime Fitness. De franchisenemers en hun personeelsleden geven elk lid de service die ze verdienen. Door het geven van persoonlijke aandacht en het organiseren van gezellige (sport)activiteiten weten ze van elk lid hun persoonlijke verhalen en dat is wat Anytime Fitness zo uniek maakt.