Anytime Fitness Benelux breidt uit in Belgie

Geplaatst door: Franchising Belgium

Grootste franchise-fitnessketen ter wereld ziet België als voorname groeimarkt. Bij ’s werelds grootste en snelst groeiende, 24 uur per dag geopende, fitnessfranchise worden voortdurend records gebroken. Men spreekt zich in de sector lovend uit over de formule. In 2015 werd ook de stap naar Belgie gezet, in Neerpelt, nadat in 2011 gestart werd in Nederland. Hier is Anytime Fitness inmiddels ook een grote speler geworden, met eind 2016 minimaal 57 clubs operationeel. Een aantal dat nog immer groeiende is.

Tijdens de beurs ‘Ondernemen in Vlaanderen’ is Anytime Fitness Benelux ook vertegenwoordigd. Op onze stand kunt u terecht met uw vragen over ondernemen met Anytime Fitness. Onze specialisten staan u met plezier te woord.

Anytime fitness rekruteert vanaf nu ook via franchisingbelgium.be, alle geïnteresseerden in dit franchiseconcept  kunnen via deze site informatie opvragen en rechtstreeks contact met hen opnemen, klik hier.

Sinds 2015 actief in Belgie

“Altijd open, betaalbaar, een veilige omgeving, hygiëne en aandacht.” Zo omschrijft Ronald Beks eigenaar van Anytime Fitness in Neerpelt, het concept. Op elk moment van de dag de mogelijkheid om te sporten, dag en nacht. Dat bestond nog niet in België. “Leden kunnen met een sleutel 24 uur per dag toegang krijgen”, zegt Ronald.

“Uniek is dat dezelfde sleutel je wereldwijd tot meer dan 3000 Anytime Fitness clubs vrije toegang geeft.” Dat het concept ook in België succesvol is, blijkt uit het feit dat de aanvragen vanuit Belgische ondernemers talrijk zijn. Inmiddels zijn 4 clubs operationeel. Er is een Anytime Fitness club in Neerpelt, Maaseik, Hamont-Achel en Kalmthout.

Groeiplannen op de Belgische markt

Het succes van Anytime Fitness in Nederland en België is goed af te lezen aan de groei van het aantal franchisenemers die nu hun tweede of volgende licentie afnemen. Begin 2017 opent de eerder genoemde Ronald Beks, die de eerste club op Belgisch grondgebied opende, samen met zijn vrouw Annette alweer hun tweede vestiging. Dit keer in Lommel.

Die groei in clubs die succesvol operationeel zijn, kunnen volgens Petro Hameleers, verantwoordelijke voor Anytime Fitness in de Benelux, uitsluitend gerealiseerd worden door:

  • krachten te bundelen
  • samen te werken
  • elkaar alert te houden
  • van en met elkaar te leren

“Continu zijn wij bezig om ons verder te ontwikkelen. Binnen de Anytime Fitness Benelux familie krijgen de ondernemers de hulp en steun die hen in staat stelt het beste uit zijn of haar bedrijf te halen.” Aldus Master franchisenemer Hameleers.