Antwerpse Spar heropent zes weken na faillissement

Geplaatst door: Franchising Belgium

Vandaag opent de Spar-vestiging in de Lange Leemstraat in Antwerpen opnieuw de deuren, zes weken nadat de supermarkt dicht ging wegens faillissement.

Jong maar ervaren duo
Lang heeft Retail Partners Colruyt Group, het vroegere Spar Retail, niet moeten zoeken naar een nieuwe franchisenemer voor de vestiging in de Lange Leemstraat, die op 4 april failliet werd verklaard: de 34-jarige Maarten Verelst en zijn 29-jarige vriendin Kris Houben heropenen de vestiging vandaag al.

“We gaan dat beter aanpakken en hebben ook de nodige expertise opgebouwd”, zegt Maarten Verelst,franchisenemer, in Gazet van Antwerpen. Het duo mag dan al jong zijn, aan supermarktervaring ontbreekt het hen niet: Maarten werkte 11 jaar in de Alvo-winkels van zijn vader, Kris werkte tien jaar bij Colruyt als wijnverantwoordelijke.

“We willen het verschil maken met vers brood en groenten en met onze traiteur. Dagelijks hebben we een grote keuze van klassiekers uit onze keuken: van stoofvlees over paella tot een pastasalade”, aldus nog de nieuwe franchisenemer.

Wenst u meer informatie over deze formule, klik hier of op het logo in de carrousel “Deze formules zoeken kandidaten om uit te breiden” op de homepage.