Ambitieuze plannen voor de franchiseformule Fit20

Geplaatst door: Franchising Belgium

Fit20 een franchiseformule als geen ander

De Nederlandse franchiseformule Fit20 heeft haar intrede gemaakt op de Belgische markt in september 2015. Het eerste franchisecentrum opende in Brussel onder leiding van de masterfranchise Marc God.

In december 2016 opende Fit20 reeds haar vijfde franchisecentrum in Sint-Denijs-Westrem.

De studio’s zijn uitgerust van fitnessapparaten aangepast aan het HIT-programma (High Intensity Training) dat kenmerkend is voor het Fit20 concept. Het fitnessprogramma HIT omvat 6 oefeningen in slow motion gedurende 20 minuten onder de hoede van een coach, in een ruimte met een temperatuur van 17 graden. Dit zorgt ervoor dat de klanten niet gaan zweten en bijgevolg zich niet hoeven om te kleden noch een douche nemen.

Fit20, een franchiseformule met een snelle expansie

 In Nederland is de franchiseformule Fit20 ontstaan in 2009. Vandaag de dag telt het franchisenetwerk 100 studio’s waarvan studio’s gevestigd in hoofdzetels zoals Siemens, Ahold en Randstad.

De masterfranchise Marc God voor Belux heeft als doel om in de volgende 10 jaar 150 studio’s te openen waarvan 100 studio’s voor het publiek en 50 studio’s gevestigd zijn in hoofdzetels van bedrijven.

Nieuwe Crowdfunding campagne

Belgium Fit, de onderneming die de masterfranchise voor België en Groothertogdom Luxemburg in handen heeft, lanceert een tweede campagne voor Crowdfunding via MyMicroInvest met als doel om € 400.000 te werven bij particulieren en professionele investeerders om de expansie op de Belgische markt te versnellen.

De eerste campagne werd twee jaar geleden gelanceerd en heeft een fondsenwerving van € 100.000 gehaald. Deze nieuwe campagne is ambitieuzer, het mikt namelijk op een fondsenwerving van € 50 à 300.00 bij particulieren en € 100 à 150.000 bij co-investeerders met als doel om aan een totaal bedrag van € 400.000 te komen.