Albert Heijn van start met een franchiseverkooppunt in Antwerpse Offerandestraat

Geplaatst door: Franchising Belgium

De Nederlandse supermarktketen Albert Heijn heeft in de Offerandestraat in Antwerpen een nieuwe franchise verkooppunt geopend. Het gaat daarbij over één van de filialen die onder het management van franchisenemer Peeters-Govers komen te staan.

1.200 vierkante meters
De franchisewinkel in de Offerandestraat heeft een oppervlakte van 1.200 vierkante meter, waar ongeveer 12.000 artikelen verkocht zullen worden. In totaal biedt de winkel werk aan meer dan vijftig mensen, waaronder de dertig medewerkers die er al aan de slag waren onder de vlag van franchisenemer Peeters-Govers.

“Ik ben enorm fier op de prestatie die het hele team hier heeft geleverd. De franchisewinkel ziet er prachtig uit en klanten kunnen hier met plezier komen winkelen. Albert Heijn wil graag de persoonlijke kruidenier zijn waar dagdagelijkse boodschappen, verrassende producten, Hollandse prijzen en persoonlijke service hand in hand gaan. Zonder twijfel wordt ook deze winkel een mooi succesverhaal”, zei winkelmanager en franchisenemer Guy Verachtert bij de opening.
Bron: Retail Detail