Albert Heijn start in Antwerpen met thuisleveringen

Geplaatst door: Franchising Belgium

Albert Heijn start in de lente met thuisleveringen. De eer is weggelegd voor de regio Antwerpen. Na een testfase zal het concept gefaseerd worden uitgerold bij de franchisenemers in de rest van Vlaanderen.

Albert Heijn wil meer inzetten op een persoonlijke service en breidt daarom zijn online service uit. Tot nu toe konden klanten al online boodschappen bestellen en deze afhalen in pick-up points van franchisenemers van de keten, maar die service wordt in de lente uitgebreid. Vanaf dan zullen klanten hun boodschappen ook aan huis kunnen laten leveren. Hoe dat concreet in zijn werk zal gaan, uit welk assortiment klanten kunnen kiezen en of ze voor de service zullen moeten betalen is nog niet duidelijk. Wel bevestigt Raf Van den Heuvel, CEO van Albert Heijn België, dat de service van start zal gaan door de franchisenemers in de regio Antwerpen. Daar zal de nieuwe dienst uitgebreid getest worden. Op basis van de feedback van de klanten zullen ze de dienst aanpassen en verbeteren. Na enkele maanden zullen ze het concept vervolgens gefaseerd uitrollen bij de franchisenemers in de rest van Vlaanderen. Leuk detail: klanten kunnen via ah.be laten weten in welke regio’s ze graag thuisleveringen willen.

De uitbreiding van deze online service past perfect in hun groeistrategie. De thuislevering versterkt de propositie van het franchisenetwerk Albert Heijn in België. Het gaat echt om een mooie samenwerking tussen bricks&clicks, want het ene sluit het andere niet uit. Ze versterken elkaar, want nu bieden ze klanten nog een meer persoonlijke service door ook bij hen aan huis te leveren.

Albert Heijn benadrukt  dat zij hiermee een uniek concept te pakken heeft waarmee de franchise keten zich onderscheidt van de rest. Met de mix van hun uitgebreide assortiment, de Hollandse prijzen en de persoonlijke service maken ze het verschil met de concurrentie. En net door de uitbreiding van onze online service zetten ze hun unieke concept nog extra kracht bij.

Weldra een nieuwe franchisenemers in Sint-Pieters-Leeuw

Naast de nieuwe online service is er trouwens nog goed nieuws: zo liet de topman weten dat er in de lente een nieuwe franchisewinkel volgt in Sint-Pieters-Leeuw.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Albert Heijn, klik hier.