Albert Heijn opent ‘verse’ franchisewinkel in Rijkevorsel

Geplaatst door: Franchising Belgium

Albert Heijn opende deze week in Rijkevorsel de deuren van zijn 44e Belgische winkel. De Nederlandse supermarktketen zet er in op een assortiment met extra veel vers.

“We worden er verwacht”
De supermarkt, die er te vinden is aan de Merksplassesteenweg, wil ook inzetten op verse bloemen, verse maaltijden en salades en “lekkers voor bij het ontbijt, de lunch of de borrel” in de markthal. Franchisenemers familie Van Ende wil van de nieuweling “de buurtwinkel [maken] voor iedereen die houdt van vers, gemak en voordeel”, aldus Marco Van Ende. In 2011 opende de familie Van Ende ook al de eerste Albert Heijn in Brasschaat.

De ligging is dus strategisch, want de Kempen zijn belangrijk voor AH België, zegt nieuwe algemeen directeur Luc De Baets: “We zijn er goed gekend én we worden er verwacht.”

Albert Heijn bevestigt nogmaals zijn ambitie om in België 30 tot 50 nieuwe winkels te openen in de komende jaren. De supermarktketen wil zijn Belgische aanwezigheid met andere woorden verdubbelen. Nog dit jaar openen verschillende nieuwe vestigingen, allemaal met “extra veel vers assortiment” als positionering.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden van Albert Heijn, klik hier.