Albert Heijn opent franchisewinkel in Knokke-Heist

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op woensdag 6 juli opende de Albert Heijn franchisewinkel in Knokke-Heist, de 6de winkel in de provincie West-Vlaanderen. Reeds de 42ste vestiging in België. De inwoners van Knokke-Heist waren talrijk aanwezig om de opening feestelijk te vieren. Facebook ceremoniemeester Kim Theuwis mocht samen met de eerste schepen van Burgerzaken en Onderwijs van Knokke-Heist Ingrid Reubens, General Manager Luc de Baets en franchisenemers Michel Deman en Wim Fierens het lintje officieel doorknippen. Kim Theuwis werd via een originele wedstrijd op de Facebookpagina van Albert Heijn verkozen tot ceremoniemeester voor één dag.

De inwoners van Knokke-Heist zijn duidelijk tevreden met de komst van een franchisewinkel van Albert Heijn. Voor de deuren openden, stond er reeds een lange wachtrij kooplustigen aan te schuiven. Belgische toppers en typische Hollandse producten als duovla, drop en pindakaas gingen als zoete broodjes over de toonbank. De franchisewinkel mag er ook wezen. Op een winkeloppervlakte van 1.785m2 vind je maar liefst 18.000 artikels terug, voor ieder wat wils dus. In de nieuwe franchisewinkel zijn 45 lokale mensen tewerkgesteld.

Franchisenemers Michel Deman en Wim Fierens aan het woord: ‘Ik ben enorm fier op de prestatie die het hele team hier heeft geleverd. De winkel ziet er prachtig uit en klanten kunnen hier met plezier komen winkelen. Albert Heijn wil graag de persoonlijke kruidenier zijn waar dagdagelijkse boodschappen, verrassende producten, Hollandse prijzen en persoonlijke service hand in hand gaan. Zonder twijfel wordt ook deze winkel een mooi succesverhaal.’

Een bekend en een bijzonder assortiment
Bij Albert Heijn vind je je vertrouwde producten terug én valt er altijd iets nieuws te ontdekken. Zo speelt Albert Heijn enerzijds in op de typische Vlaamse goesting met onder meer een uitgebreid vleesassortiment en anderzijds door zijn Nederlandse roots op te spelen met een zeer uitgebreid gamma aan kaas- en zuivelproducten, biologische producten en bloemen. Je favoriete producten zijn dus steeds binnen handbereik.

Ook ‘de assortimentsdialoog’ wordt in Knokke-Heist verder gezet. Op zoek naar een product dat je niet in de winkel vindt? Laat het weten aan de infobalie. Er werden via de assortimentsdialoog al heel wat producten in het gamma opgenomen.

Ga op culinair avontuur met ‘de smaakgarantie’
Om Knokke-Heist en omstreken straks met de typische Albert Heijn-producten te laten kennismaken, pakt Albert Heijn gewoontegetrouw uit met ‘de smaakgarantie’. Een eenvoudig concept: smaakt een aangekocht product toch niet zoals gehoopt? Breng het terug en je krijgt je geld terug.