Albert Heijn komt naar Wemmel met een gloednieuwe franchisewinkel

Geplaatst door: Franchising Belgium

Na de succesvolle opstart van haar eerste vier franchisewinkels, opent kruideniersfamilie Peeters-Govers voor de zomervakantie een nieuwe Albert Heijnfranchiseverkooppunt in Wemmel. Dit is de eerste nieuwe Albert Heijn kruidenier die sinds de zomer wordt aangekondigd. Het is ook de allereerste Albert Heijn aan de rand van Brussel. Om de inwoners van Wemmel en Brussel te laten kennismaken met onze persoonlijke service, verrassend assortiment en Hollandse prijzen zijn ze op zoek naar een 50-tal gemotiveerde medewerkers.

Na maandenlange geruchten is het eindelijk zover: de franchisewinkel Albert Heijn Wemmel opent spoedig de deuren. Binnenkort kan je in de gemeente je hartje ophalen aan typische Hollandse producten én Belgische toppers. En dat alles aan Hollandse prijzen natuurlijk.

Franchisenemer Groep Peeters-Govers is daarom op zoek naar een 50-tal enthousiaste mensen voor uiteenlopende functies zoals teamleiders (afdelingsverantwoordelijken), winkelbedienden en jobstudenten.

Albert Heijn wil de persoonlijke kruidenier zijn waar het goedkoop en plezierig winkelen is. Daarom staat plezier in het werk bij hun voorop. Want mensen die met plezier werken, zorgen voor winkels waar mensen met plezier winkelen. Hoe doen ze dit? Door afwisseling, persoonlijke aandacht, openheid, positieve energie, coaching en interessante arbeidsvoorwaarden aan te bieden. Een pleziergarantie zeg maar.

Dat ze hierin slagen werd bevestigd in het rapport van het onderzoeksbureau GfK. Albert Heijn behaalde regionaal de hoogste score op uitstraling in hun onderzoek over supermarkten. Een geweldig compliment van onze klanten dat helemaal te danken is aan hun fantastische medewerkers.