Albert Heijn keert terug naar Turnhout… én wil opnieuw naar Groenplaats

Geplaatst door: Franchising Belgium

Twee Belgische winkelopeningen kondigt Albert Heijn aan voor de tweede helft van 2019: Turnhout en Deurne. En misschien ook een terugkeer naar de Antwerpse Groenplaats.

Derde terugkeer op rij

In Turnhout verkocht Albert Heijn in 2017 zijn winkel langs de Steenweg op Gierle aan Lidl: dat was namelijk één van de dertien winkels die Ahold Delhaize moest afstoten om groen licht te krijgen voor de fusie. Vandaag kondigt de retailer officieel de terugkeer aan: er opent volgend jaar een nieuwe AH-franchisewinkel in Turnova, het ambitieuze woon- en winkelcentrum dat momenteel wordt gebouwd in het stadscentrum.

Daarbij zal het niet ophouden, vastgoedbronnen bevestigen dat Albert Heijn ook graag wil terugkeren naar de Antwerpse Groenplaats. Meer bepaald heeft de retailer zijn oog laten vallen op het oude postgebouw, dat momenteel gerenoveerd wordt en waar tot dit voorjaar de overdekte foodmarkt Mercado gevestigd was. Die locatie bevindt zich op goed 100 meter van het pand dat Ahold Delhaize moest verkopen aan Colruyt Group, dat er komend voorjaar een Cru zal openen. Dat Albert Heijn tot slot ook in Deurne bij Antwerpen een (grote) winkel zal openen, was al bekend.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden van Albert Heijn, klik hier.

 

Bron: Retail Detail