Albert Heijn heropent zijn deuren op de Groenplaats

Geplaatst door: Franchising Belgium

Na 3 jaar keert Albert Heijn terug naar de Antwerpse Groenplaats. Morgen opent de Nederlandse franchiseketen er opnieuw zijn deuren. Dit keer in het oude postgebouw.

Hoewel de terugkeer van Albert Heijn voor de zomer gepland stond maar corona roet in het eten gooide, opent de keten morgen officieel de deuren van zijn gloednieuwe franchisewinkel op de Antwerpse Groenplaats. Drie jaar nadat de vorige Albert Heijn-winkel moest sluiten om een fusie tussen Delhaize en Ahold mogelijk te maken, breit de keten dan toch een vervolg aan dit verhaal. De nieuwe winkel van 1.300m2 strijkt neer in het oude postgebouw, 100 meter van het vorige Albert Heijn-pand. Het is de 54ste vestiging van Albert Heijn dat de ambitie koestert om zijn aantal winkels op te trekken tot 100. De ondernemingsfamilie Kahn, die al een doe-het-zelfzaak heeft in de Nationalestraat, zal het verkooppunt als franchisenemer uitbaten. 

Naast scherpe prijzen, veel verse producten en een ruim aanbod pakt de keten uit met een on the go assortiment, dat naast te ingang komt te liggen. Klanten kunnen er terecht voor koffie, warme snacks, croque monsieurs, slaatjes en verse sushi.

Dat Albert Heijn na drie jaar terugkeert naar deze toplocatie vindt Raf Van den Heuvel, general manager van Albert Heijn België, fantastisch. “Albert Heijn Groenplaats onderstreept het succesparcours van onze franchiseformule. Al onze winkels doen het goed, we groeien fors, onze medewerkers werken graag bij ons én de Vlaming omarmt onze formule. We werden vorige maand door de consument uitgeroepen tot meest gewaardeerde supermarkt van Vlaanderen (GfK onderzoek). Dat is een fantastisch compliment waaraan we elke dag opnieuw werken”, besluit hij.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Albert Heijn, klik hier.