Albert Heijn-franchisenemers werken samen met Ubermart in Holland

Geplaatst door: Franchising Belgium

 

Personal shopper service Ubermart in Rotterdam en omstreken werkt samen met 3 franchisenemers van Albert Heijn . De boodschappen worden exclusief in hun winkels gedaan. Ubermart heeft afspraken met 3 Albert Heijn-franchisenemers in Rhoon, in Spijkenisse en in Ridderkerk.

De vorig jaar november door Narek Aramjan in de regio groot Rotterdam gestarte dienst doet boodschappen voor mensen die bestellen via de site van Ubermart. De boodschappen, uit het assortiment van Albert Heijn, worden binnen 2 uur afgeleverd.

Aramjan werkt samen met de Albert Heijn-franchisenemers om klanten te werven: “Tot nu toe werven we via Google Adwords en moeten we het van mond-tot-mondreclame hebben. We willen uitproberen welk effect reclame in de winkels heeft.” Binnenkort starten er meer Albert Heijn-franchisenemers. “We zijn al ver in Schiedam en Rotterdam/Hillegersberg.”

Vooralsnog kunnen klanten bij Ubermart alleen uit het assortiment van Albert Heijn bestellen. “Ik heb ook al wel met Jumbo getest maar ben daarmee gestopt. Ik wil focus houden en dit eerst goed neerzetten.” Uitbreiding naar andere steden ligt in het verschiet. “Amsterdam wordt de eerstvolgende maar ik hang daar nog geen datum aan. Als ik personal shoppers heb geworven kan ik binnen 3 dagen postcodegebieden activeren en starten”, vertelt Aramjan.

Bron : Distrifood