Albert Heijn breidt uit in Geel

Geplaatst door: Franchising Belgium

Geel wordt blauw, terwijl in Nederland nog meer geel blauw wordt: Albert Heijn krijgt er in de Benelux zes winkels bij. De Vlaamse gemeente Geel krijgt zijn eerste Albert Heijn, terwijl in Nederlands Limburg vijf Jumbo-vestigingen de overstap maken naar de formule met het blauwe logo.

Weldra een Albert Heijn franchisesupermarkten in Geel

Albert Heijn heeft een omgevingsvergunning aangevraagd voor een vestiging in Geel: de Nederlandse supermarktketen was er al lang op zoek naar een pand en heeft nu een locatie gevonden op de Molseweg. Het gaat om een terrein waar tot nu toe een garage en een woning op te vinden waren, maar die ruimen nu plaats voor een franchisesupermarkt van 2.000 vierkante meter met parking voor 99 wagens. In de nieuwe Albert Heijn is werk voorzien voor vijftig mensen.

Ondertussen breidt de supermarktketen op de Nederlandse thuismarkt in één klap met vijf winkels uit: voor het eerst in de geschiedenis van de twee rivalen maakt een franchisenemer van Jumbo de overstap naar AH. Het contract van de Heerschap Groep uit Midden-Limburg met de “gele” formule Jumbo loopt eind 2021 af, en vanaf dan kleuren de vestigingen blauw.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Albert Heijn, klik hier.